آتش گرفتن آشپزخانه از جمله موارد آتش سوزی های خانگی در محیط های شهری و روستایی می باشد. آتش سوزی و سوختگی های محیط آشپزخانه می تواند ناشی از روغن، گاز، آب جوش و ... باشد. آماده بودن کلیدی ترین مورد برای جلوگیری و خاموش کردن خطر آتش است. با در معرض بودن حرارت، چربی، برق و آب، آشپزخانه اتاقی در خانه است که احتمال وقوع حوادث در آن بیشتر است. در اینجا چند نکته برای حفظ امنیت خانواده آورده شده است. برای جلوگیری از آتش سوزی و حوادث ناگوار در آشپزخانه خود، رعایت نکات زیر قابل توصیه می باشد:

کپسول آتش نشانی Fire Extinguisher

یک کپسول آتش نشانی آماده در نزدیکی خود داشته باشید. در آشپزخانه، کپسول آتش نشانی ABC برای مقابله با انواع آتش سوزی توصیه می شود. پیشنهاد می گردد در مورد انتخاب نوع مناسب خاموش کننده، مطالعه یا از شرکت های متخصص مشاوره بگیرید.

آشکارساز و دتکتور دود Fire & Gas Detector

یک آشکارساز دود حداقل در فاصله 10 فوتی از محل پخت و پز نصب کنید. می‌خواهید آنقدر نزدیک باشد که دود را تشخیص دهد، اما به اندازه‌ای دور باشد که هر بار که آشپزی می‌کنید اشتباهی آتش تشخیص ندهد.

جعبه کمکهای اولیه First Aid Box

داشتن جعبه کمک های اولیه برای زخم های جزئی و سوختگی همیشه ایده خوبی است.

احتیاط

آشپزی بدون دقت دلیل اصلی آتش سوزی آشپزخانه است. اگر مجبورید آشپزخانه را ترک کنید، فر یا اجاق گاز را خاموش کنید.

ایمنی کودک Kids Safety

کودک و آشپزخانه ترکیب خوبی نیستند. برای جلوگیری از حوادث و صدمات، موارد زیر را توصیه می کنیم:

چفت های ایمنی

برای جلوگیری از ورود کودکان به داخل قفسه مواد غذایی یا وسایل نظافتی، چفت های ایمنی را روی کابینت های آشپزخانه نصب کنید.

محافظ اجاق گاز

اگر بچه های کوچک دارید، محافظ اجاق گاز به شدت توصیه می شود. این یک پوشش پلاستیکی است که در قسمت بالایی یا جلوی اجاق گاز قرار می گیرد تا دستگیره ها را نتوان برگرداند و ماهیتابه های داغ را نتوان برگرداند.

سیم های برق

سیم های آویزان خطرناک هستند، بنابراین برای جلوگیری از کشیدن سیم توسط کودکان یا حیوانات خانگی و افتادن دستگاه، آن‌ها را ببندید.

تماس های اضطراری

بهتر است شماره تلفن مطب پزشک، خط تلفن خدمات اورژانس را در یک محل در دسترس قرار دهید تا خانواده، دوستان و پرستاران کودک بتوانند به راحتی آنها را پیدا کنند.

نظافت و سازماندهی

تمیز و منظم نگه داشتن آشپزخانه کلید پیشگیری از حوادث است. پیشنهاد می کنیم موارد زیر را انجام دهید:

تمیز کردن

  • آشغال هایی که روی زمین می ریزد را زود جمع کنید.
  • چربی ها می توانند به راحتی آتش بگیرد، بنابراین وسایل برقی و هود گاز را مرتب تمیز کنید.
  • هنگام دست زدن به غذا، برای جلوگیری از آلودگی، دست ها را مرتب با صابون بشویید.

سازماندهی

  • اقلام قابل اشتعال، مانند حوله دست یا دستمال خشک کن ظروف را حداقل در فاصله 3 فوتی اجاق گاز نگهداری کنید.
  • به خاطر داشته باشید که برای جلوگیری از افتادن، چهارپایه ها و جعبه ها را کنار بگذارید.
  • برای جلوگیری از بریدگی دست از یک چاقو روی پیشخوان یا در کشو استفاده کنید.
  • اجاق گاز را هر 3 ماه یکبار تمیز کنید. اگر به ندرت از آن استفاده می کنید، سالی یک یا دو بار آن را تمیز کنید.

قیمت وسایل و لوازم آشپزخانه Kitchenware Prices

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد