مایکروفر یا اجاق برقی مایکروویو از لوازم برقی پرکاربرد در خانه و آشپزخانه می باشد. مایکروفر از تکنولوژی استفاده از امواج مایکروویو جهت پخت مواد غذایی استفاده می کند. در این مطلب تلاش می گردد نکات مهم و کاربردی در استفاده از اجاق مایکروویو ارائه گردد.
نکات استفاده از اجاق مایکروویو
- پس از خرید مایکروفر، دفترچه راهنمای دستگاه را مورد مطالعه کامل قرار دهید.
- از ظرف و تابه های فلزی در مایکروویو استفاده ننمائید.
- از ظروف چینی که دارای لبه های طلاکوب و براق هستند، در مایکرو ویو استفاده نکنید.
- در پخت غذا با استفاده از مایکروفر میزان نمک کمتری استفاده نمائید و نمک را در انتهای پخت اضافه نمائید.
- در پخت با مایکروویو از میزان آب کمتری استفاده نمائید تا پخت غذا سریعتر صورت پذیرد.
- در صورت پخت قطعات بزرگ، چندین بار آن را زیر و رو نمائید.
- در صورت پخت مواد غذایی آبدار آن را گهگاه هم بزنید.
- حتی الامکان روی دستگاه وسیله نگذارید.
- مراقب باشید پشت دستگاه و منفذ های تهویه و تبادل هوای آن به منظور خنک شدن، پوشیده نشود.
- مایکروفر را پس از استفاده تمیز نگهدارید.
ارسال نظر
- - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
- - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
- - لطفا فارسی بنویسید.
- - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
- - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد